Het Dr. Nassau College

De school die dit jaar mee doet aan FunFitPit, is het Dr. Nassau College in Gieten. Het Dr. Nassau College bestaat uit een netwerk van vijf scholen, locatie Quintis in Assen, locatie Penta in Assen, locatie Beilen, Locatie Aa en Hunze in Gieten en als laatste locatie Norg. Alle vestigingen hanteren vrijwel alle types onderwijs in een brede openbare scholengemeenschap.
De vestiging Aa en Hunze is een Technasium school en biedt Antheneum, havo, mavo, mavo+ en het Vakcollege als onderwijs opties. De school staat voor het ontwikkelen van talent, waarbij betrokkenheid en goede resultaten samengaan. Klassen 1 en 2 doen mee aan FunFitPit. De leerlingen in deze klassen krijgen de tijd zich te oriënteren en te kijken wat ze echt leuk vinden. Hierbij gaat de school ook in op een gezonde leefstijl, vandaar dat ze meedoen aan het project FunFitPit.

Wil jij met je school, net zoals het Dr. Nassau College, ook meedoen aan FunFitPit? Meld je dan nu aan voor de volgende editie op onze site!

Copyright © FunFitPit, alle rechten voorbehouden | privacy disclaimer | website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio