De teams gaan als een speer!

Het is nu bijna 3 weken geleden dat de Kick Off plaats vond op het dr. Nassau College in Gieten. Een groot feest was het die dinsdag 7 november. De hersens werden volop gekraakt over welke thema’s er bij een gezonde leefstijl horen. Ook moest elk team natuurlijk een teamnaam hebben.

Inmiddels zijn we twee FunFitPit lessen verder en hebben de teams al behoorlijk wat plannen. Het ene team gaat voor het onderwerp smoothies, het andere wil het gaan doen over vitamines. De radio wordt zelfs ingeschakeld om FunFitPit te verspreiden door heel Nederland! Alleen maar goede ideeën en ze zijn nog niet eens echt begonnen met de campagne.

Om de campagne uiteindelijk een succes te laten worden is het belangrijk dat de teams zo veel mogelijk zelf aan de slag gaan. Zo worden de leerlingen zelf bewust van het feit dat een gezonde leefstijl belangrijk is. Dat de teams nu al echt het heft in eigen handen nemen is erg leuk om te zien. 

Ga zo door toppersop het dr. Nassau College. Wij kijken nu al uit naar de volgende bijeenkomst

Check ook onze Facebook en Instagram accounts voor nog meer FunFitPit!
https://www.facebook.com/FunFitPit/
https://www.instagram.com/funfitpit/ 

 

Copyright © FunFitPit, alle rechten voorbehouden | privacy disclaimer | website, hosting & updates silverstonestudio jup2date label Silverstone Studio